Návštěva Triloparku

Ve čtvrtek 13. 4. 2023 jsme navštívili Trilopark v Nuslích, kde si pro nás připravili program šitý na míru. Vypravili jsme se tak do pravěku a za pomoci kolujících zkamenělin, promítaných obrázků i přítomných modelů zvířat jsme si přiblížili, jak to v pravěku vypadalo, kdo a jací byli dinosauři a kam se poděli a seznámili jsme se i s rekordmany z dinosauří říše. Ani my nezůstali pozadu a vytasili jsme se s našimi vědomostmi, záludnými otázkami a hudební vložkou „Krokodýl Jeroným“… 🙂 Poté jsme se přesunuli do dílny, kde jsme si vyzkoušeli práci paleontologa a odkrývali jsme kostru Deinonycha s takovou vervou, že písek létal na všechny strany… Mezitím nám ztvrdly sádrové odlitky zkamenělin, které jsme si následně vymalovali podle vlastní fantazie a pyšně si je odnesli domů. A na závěr se ti nejodvážnější z nás pustili do preparace zkameněliny vibrační jehlou. Panečku, takové dopoledne jsme se stacíkem namouduši ještě nezažili!

DĚKUJEME za úžasný přístup, ochotu, spolupráci, trpělivost, obětavost a také pochopení! Byla to vskutku cesta do pravěku, jak se sluší a patří! 🙂

(Se žádostí o odvolání souhlasu s fotomedializací nebo o odstranění konkrétní fotografie/fotografií se neváhejte obrátit na náš e-mail: stacionar@volny.cz nebo poštovní adresu: Pobočka Diakonie Církve bratrské v Praze 3, Koněvova 151/24, 130 00 Praha 3.)

Facebook

Archiv

Štítky