Vánoční vystoupení pro studenty

V úterý 12. 12. 2023 jsme ve velkém sále Sboru Církve bratrské v Praze 3 přivítali skupinu studentů Gymnázia Elišky Krásnohorské pod vedením paní profesorky Noskové. Pod naším skromným stromečkem naaranžovali hory a kopce balíčků a balíků a poté se usadili v lavicích, aby zhlédli naše vánoční vystoupení. My jsme odvážně nastoupili na stupínek a koncentrovali se na koncertování. Vyprávěli jsme studentům o stacíku, zazpívali jsme vánoční písně, zahráli na hudební nástroje a přednesli naše zimní a sváteční veršovánky.

Poté se režie chopili naši milí hosté a pomohli nám s rozbalováním balíčků, které nám přinesly mnoho radosti a nadšení! Když jsme si vše řádně prohlédli a usedli jsme všichni k připravenému pohoštění a dlouze si povídali o všem, co nám přišlo na mysl.

Naši milí gymnaziální přátelé, je úžasné sledovat každý rok Vaše usměvavé tváře, které přináší sváteční náladu k nám na Žižkov. DĚKUJEME za Váš zájem, Vaše zapálení, Vaše dobré srdce a pomáhající ruce. A přejeme Vám Vánoce s příslibem světla naděje, které do tmy září a temnota ho nemůže pohltit… Ať Vás to světlo doprovází na každém kroku rokem 2024 🙂

(Se žádostí o odvolání souhlasu s fotomedializací nebo o odstranění konkrétní fotografie/fotografií se neváhejte obrátit na náš e-mail: stacionar@volny.cz nebo poštovní adresu: Pobočka Diakonie Církve bratrské v Praze 3, Hartigova 151/24, 130 00 Praha 3.)

Facebook

Archiv

Štítky