Výstava FARMA (Lysá nad Labem)

Ve středu 20. 3. 2024 byl stacík od rána plný nedočkavého tetelení. Jak by také ne, vždyť jsme jeli na výlet za Prahu! Lysá nad Labem na nás již zdaleka mávala. Naším cílem byla výstava hospodářských zvířat a mláďat na místním výstavišti.

Na Masarykově nádraží jsme nastoupili do vlaku a za družného hovoru se přesunuli do Lysé, kde jsme si na nádraží vychutnali svačinu. Poté už nic nebránilo tomu, abychom se vypravili na výstaviště, kde nás přivítal krásný modrý traktor a spousty a spousty kytiček a sazeniček. Nejednomu zahrádkáři by srdíčko zaplesalo! My se však hlavně chtěli podívat na zvířata. Šli jsme po čuchu – charakteristická vůně sena nás dovedla až do haly, kde to bučelo, mečelo, bečelo, hýkalo, řehtalo, chrochtalo, kdákalo, hudrovalo a pípalo ze všech stran. Pohladili jsme si řadu zvířat a také si zasoutěžili o drobné ceny. Někteří z nás navštívili i festival dechovky, který se konal v témže areálu.

A už nás čekal oběd – v restauraci pro nás přichystali obrovský společný stůl a my si pochutnali na smažených sýrech a řízcích. Tolik nás to však zmohlo, že po cestě zpět se mnohým z nás zavíraly oči.

Ale že to byl pořádně chlupatý a opeřený den! 😉

(Se žádostí o odvolání souhlasu s fotomedializací nebo o odstranění konkrétní fotografie/fotografií se neváhejte obrátit na náš e-mail: stacionar@volny.cz nebo poštovní adresu: Pobočka Diakonie Církve bratrské v Praze 3, Hartigova 151/24, 130 00 Praha 3.)

Facebook

Archiv

Štítky