Legoprojekt již potřetí!

Pojďme společně z Lega postavit velké městečko! Jak velké? Dost na to, abychom v něm měli silnice, železnici, letiště i přístav, auta, letadla, vlaky a lodě, nádraží, budovy a třeba i věže a náměstí – legových kostiček máme připravených opravdu dost. Ani sportovci nepřijdou zkrátka – basketbal, fotbalová hřiště i hokejový stadion je součástí města. Ovšem protože se město staví z Lega, bude na nás, abychom jednotlivé stavby během tří krásných dnů postavili. Nebudeme však jen stavět, my si s postaveným městem můžeme i hrát.

Se začátkem podzimu se již potřetí vrací do Poděbrad pořádně veliká sada Lego kostiček, ze kterých mohou děti ve věku od 6 do 12 let postavit své originální město. Stavíme od čtvrtka 4. října do soboty 6. října, vždy v čase od 15:30 do 18:30. V neděli (7. 10.) dopoledne potom hotové město „otevřeme“ a bude tak možnost si ho prohlédnout v celé kráse a plné velikosti. Z přítomných malých stavitelů budou pak vylosováni výherci Lego odměn.

Letos nabízíme ještě jeden speciální bonus s názvem: „Tatínku, pojď stavět se mnou!“, při kterém chceme dát příležitost tatínkům, ale také třeba dědečkům, strýčkům, maminkám či tetám, kteří si nezapomněli hrát. Ti mohou přijít v sobotu 13. října od 9:00 do 15:30 a se svými dětmi budovat nějakou stavbu společně. Pokud někteří z nich vydrží i po 16. hodině a budou ochotni pomoci s likvidací celé sady, tak aby mohla zamířit zase dál, budeme jen rádi.

Vše se bude opět odehrávat v modlitebně Bétel – za nádražím mezi Jednotou a DDM Symfonie. Vzhledem k tomu, že kapacita je omezena na 32 dětí na jedno odpoledne, doporučujeme si místa rezervovat, a to na čísle 325 625 176. Současně děkujeme Městu Poděbrady za finanční příspěvek na tento projekt!