Podzimní akce

Požehnání prvňáčkům 4.9.V neděli 4. září během bohoslužby slavnostně vyšleme na cestu všechny, které čekají zásadní změny – zvláště začínající prvňáky (nechť si sebou tradičně vezmou školní batoh), prváky na SŠ a VŠ. Také se budeme modlit za nadcházející školní rok a kluby pro děti v Bételu a jejich vedoucí.

Sion – akční víkend dorostů: 16-18.9.  Tradiční akce, přespání ve stanech, dobývání hradu, setkání několika set dětí v přírodě. Hlaste se u Honzy Homolky.

Víkendovka dorostu: 7-9.10. Zavzpomínání na společný letní tábor. Setkání dorostů CB Poděbrady a CB Horní Krupá v Horní Krupé!

Legoprojekt v Bételu: 13-16.10.Několikadenní akce pro děti ve věku 6-12 let, stavění velkého městečka z Lega, povídání o Bohu, slavnostní otevření Legoměsta pro rodiče během nedělní bohoslužby. Akce je otevřena pro děti z Bételu i ze sousedství. Hlásit se můžete na email Pavlapinkasova@seznam.cz

Volba nového staršovstva: 23.10.Po čtyřech letech budeme do dalšího období volit nové starší sboru (a také revizory). Prosíme všechny členy, aby s tímto termínem počítali ve svých kalendářích a také se modlili za Boží vedení, zda kandidovat i moudrost pro samotnou volbu.

Brodfest: 27-30.10. Tradiční festival mládeží z Církve bratrské, kterého se účastní kolem tisíce lidí – nadupaný skvělými programy, řečníky, hudbou, semináři, sporty a setkáními jeden s druhým.