Příměstské tábory 2024

Naši milí,
v létě nabízíme  v Rybičce letní příměstské tábory pro děti od 3 do 10 let. Denní program se odehrává mezi 7:30 -16.30 hod. Příchod dětí je možný do 9.00, kdy začíná program. Vyzvedávání dětí probíhá od 16.00 do 16.30 nebo dle potřeby. Letošní termíny:

15.-19. 7. – Poklad kapitána Morgana – PŘIHLAŠOVÁNÍ UŽ POUZE NÁHRADNÍCI

Na bouřlivých vlnách a tajemných ostrovech pátráme po stopách darebného piráta Morgena. Skládáme dohromady indicie k pokladu i střípky ze života obávaného kapitána. Proč se stal pirátem? Opravdu byl tak zlý? Vrátíme mu to? A co uděláme s pokladem?

19.-23. 8. – Dobytí severního pólu – PŘIHLAŠOVÁNÍ OTEVŘENO

Česká polární výprava Karla Němce nás přibere do svých řad. Cestou nás čeká spousta rozhodnutí, nástrah a překvapení. Vezmeme s sebou psy? Získáme si eskymáky na svou stranu? Objevíme Játyho? Vyhneme se medvědům? Objevíme točnu? …nebo se s nepořízenou vrátíme domů, do Prahy, do Podolí, do lékárny…

26.-30. 8. – Bob a Bobek – králíci bez klobouku – PŘIHLAŠOVÁNÍ OTEVŘENO

Bob a Bobek, známí cestovatelé, po své pouti kolem světa zavítají i do Brna. Poznáme s nimi taje cizích krajů, cestovatelské dovednosti a to, že všude žijí lidé. Ale proč ztroskotali v Brně? A kde je jejich klobouk? … Pátrání může začít!


Postup přihlašování 
1. Vyplňte přihlášku ZDE
2. Zároveň uhraďte, prosím, 3200,-Kč na účet Rybičky 2300460526/2010.  Do zprávy pro příjemce uveďte prosím „jméno dítěte tábor“. Dítě je přihlášeno až po zaplacení. Obědy se platí těsně před táborem na účet Zdravého restaurantu – info dodáme předem. Cena běžného oběda 65,-. Cena Vege/bezlepkového/bezmléčného oběda (baleno v krabičkách) 79,-.
3. Přihlášení vám potvrdíme zpětně emailem.

PaPa Lýdie

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je david. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.