Únikovka – Únik z labyrintu

by Administrátor, 29.4.2023

Milí únikáři,

na těchto stránkách se můžete registrovat na malou únikovku, kterou chystáme na Noc kostelů 2. června 2023. Pár základních informací:

- Hra je pro čtyř až sedmičlenné týmy. Je cílená zhruba na věk 12 - 25 let.

- Vlastní hra trvá přibližně 30 minut.

- Hraje se ve sklepě a ve sklepech nebývá čisto. Lakýrky a bílá vyžehlená košile tedy nebudou tím nejlepším ohozem. Přestože se hraje ve sklepě, nenoste si vlastní světlo - vlastním osvětlením byste se připravili o jeden docela hezký efekt.

- Přijďte všichni nejpozději 15 minut před začátkem, na který se registrujete.

- Tato únikovka původně vznikla jako hra pro náš dorost a mládež. Není to "obrněná" profesionální únikovka. Vyžaduje jemné zacházení, i když by se leckde dala "vyřešit" silou, byť i slabou. Během hry nepoužívejte sílu ani páčení, nic nešroubujte, neřežte, neodlepujte, netrhejte. Nepotřebujete žádné nářadí. Hra je řešitelná přemýšlením a hledáním, ne násilím.

- Jestli Vám termíny, kdy můžete, už někdo vyfoukl, nezoufejte. Napište nám na oregano@centrum.cz a my Vám zkusíme únikovku zpřístupnit i někdy po noci kostelů.

Kapacita je aktuálně naplněna. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na oregano@centrum.cz

Zobrazit celý program Noci kostelů

Bez komentáře


Zanechte vzkaz

Your email address will not be published Povinné položky jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*