Oznámení 31.1.-7.2.

Pondělí 1.2. 16.30 Cesta za poselstvím Bible

Středa 3.2. 18.20 modlitební setkání; 19.00 biblická hodina, poslední zastavení u života a služby proroka Elijáše před postní dobou – „Boží péče o zhrouceného proroka“, 1Kr 19, slouží kaz. Jan Asszonyi

Neděle 7. 2.
8.20 modlitební setkání (Mária Uhlíková)
9.00 dopolední shromáždění se slavením Večeře Páně, poselství knihy Kazatel: „Ústa spěšně neotvírej, neukvapuj se v srdci, když máš pronést slovo před Bohem.“ (Kaz 5,1), káže s. Mária Uhlíková.
17.00 neformální začátek sborového večírku u kávy a čaje
17.30 Péče o starší členy našich rodin, připravují sestry Olga Smutná a Noemi Komrsková

Další oznámení a informace

Převedení členství
Ze sboru CB v Bystrém by převeden mezi členy našeho sboru bratr Jakub Pavlíček.

Narozeniny - Ludmila Herníková 31.1. 75let

Sbírka z minulé neděle činila 6.477Kč. Všem dárcům děkujeme.

Výroční shromáždění členů sboru
V neděli 13. 3. se koná v 15.00 hodin výroční shromáždění členů sboru s volbou nového staršovstva. Prosíme členy sboru, aby počítali s účastí. K volbě je potřebná nadpoloviční účast členů sboru.

Nabídka terénních odlehčovacích služeb
Sociální péče Grohova nabízí terénní odlehčovací služby a terénní osobní asistenci. Informace http://pece.grohova.eu a tel.: 538 711 181. K dispozici je několik letáčků s podrobnějším popisem nabízených služeb.

Konference Přihořívá
Ve dnech 12. – 13. 3. 2016 se koná v Kutné Hoře konference Přihořívá. Téma: Bezpečné místo- O hledání bezpečného místa uprostřed někdy nebezpečného světa, a to ve zcela konkrétních situacích a výzvách, kterým čelíme. Program a přihlášky přes webové stránky http://cb.cz/prihoriva  do 15. 2. 2016. (Pozor – v neděli 13. 3. je členské shromáždění s volbou staršovstva).

Pomoc uprchlíkům v Brně
Generace 21 (www.gen21.cz) se chce spolu s brněnskými církvemi postarat o 20 iráckých křesťanů. Po nutných procedurách budou 6-12 týdnů ubytováni dohromady v rekreačním středisku a pak čtyři měsíce po rodinách v bytech. Jedná se převážně o vzdělané lidi. Hledáme tedy dobrovolníky pro: překlad (arabština), zajištění ubytování v bytech, zajištění práce (později), učení češtiny (angličtina výhodou), integrace (angličtina výhodou) - sociokulturní a další kurzy a aktivity, sociální, psychologické a další služby, doprovod na úřady a do obchodů (angličtina výhodou), zapsání dětí ve věku povinné školní docházky do škol, sledovat zápisy do školek, další adaptační aktivity (tábory a pobyty pro děti i celé rodiny, výlety, exkurze apod.), organizace kulturních akcí pro rodiny i děti, doprava, poskytnutí oblečení a jiných potřeb. Zájemci, prosím, pište na e-mail bohumil.hampl@seznam.cz nebo volejte tel.: 606 605 428 Potřebujeme od vás tyto informace: příjmení a jméno, e-mail, mobil, jak se můžete zapojit, kolikrát týdně, čas (ráno, odpoledne, večer), angličtina (aktivně/pasivně).

Bez komentáře


Zanechte vzkaz

Your email address will not be published Povinné položky jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*