Oznámení 6.3.-13.3.

Středa 9.3. 18.20 modlitební setkání; 19.00 postní biblická hodina, o pokušeních, s kterými zápasíme a jejichž odraz shledáváme v biblických příbězích, slouží kazatel Daniel Komrska.
Neděle 13.3. 8.20 modlitební setkání
9.00 dopolední shromáždění, poselství knihy Kazatel: „Mrtvé mouchy způsobí, že mastičkářův olej páchne a kvasí; stejně působí špetka pomatenosti, je-li ceněna víc než moudrost a čest.“ (Kaz 10,1), káže Jan Asszonyi.
15.00 výroční shromáždění členů sboru s volbou staršovstva (náměty k projednání, prosím, směřujte ke komukoliv ze staršovstva či kazatelů sboru). Večírek se nekoná!

Další oznámení a informace

Kandidátka do staršovstva
Kandidátka pro volbu staršovstva je zveřejněna na nástěnce; členské shromáždění se koná už příští neděli 13.3. v 15.00 hodin. Prosíme členy sboru, aby počítali s účastí. Vzhledem k volbám starších je potřeba nadpoloviční účasti členů sboru.

Pomoc při přípravě kávy a čaje
Hledáme pomoci při přípravě kávy a čaje na večírcích. Prosíme, aby se ochotní pomocníci zapsali do kolonek nedělí na papír,  který je na nástěnce.

Hlídání dětí během členského shromáždění
Na nástěnce je vyvěšen papír, do kterého se napište v případě, že potřebujete hlídání dětí během členského shromáždění. Hledáme dobrovolníky z přátel sboru (nečlenů), kteří by byli ochotni hlídat děti během členského setkání ve spodních prostorách modlitebny. Přihlásit se můžete u Márie Uhlíkové nebo Inky Kulískové.

Setkání seniorů s obědem
V úterý 15.3. v 10.00 hodin bude setkání seniorů s rozhovorem a obědem. Srdečně zveme a prosíme ty, kdo chtějí přijít, aby si vyzvedli lístek u sestry Noemi Komrskové abychom věděli kolik uvařit obědů. K obědu bude opět Šumavský hrnec, ale trochu už velikonoční.

Bez komentáře


Zanechte vzkaz

Your email address will not be published Povinné položky jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*