Oznámení 11. – 18. 3.

Na dnešním večírku nás Eliška Krmelová seznámí s projektem Etických dílen – jedná se o práci mezi dětmi na ZŠ – praktické možnosti, jak můžeme pomoci našim dětem obstát v prostředí dnešní školy a společnosti. Neformální sejití u kávy v 17 hodin, samotný začátek pak 17.30.

V pondělí 12. března bude tvořivý kroužek.

V úterý 13. března v 10 hodin bude setkání seniorů s obědem.

A večer pak v 17 hodin biblická skupinka na téma Římanům 7. kapitola, skupinku vede bratr kazatel Jan Asszonyi.

Ve středu 14. 3. v 17.30 bude mít své setkání praktická služba.

Výkladem z cyklu 40 dní s Biblí nám ve středu na biblické hodině poslouží bratr kazatel Jan Asszonyi.

Ve čtvrtek 8. března v 10 hodin se sejdou kluci na čaj.

Příští neděli bude společná bohoslužba brněnských sborů Církve bratrské. Shromáždění se bude konat v 10 hodin v kulturním domě Rubín na Makovského náměstí. U nás bohoslužba nebude!

A dále příští neděli v 15 hodin bude výroční členské shromáždění spojené s volbou o trvání mandátu druhého kazatele, na nástěnce i na webových stránkách je program schůze. Ti z Vás, kteří ještě nemáte výroční zprávu za rok 2017, přihlaste se prosím u sestry Inky Kulískové.

Sbírka pro Teen Challenge z minulé neděle byla 19.765 Kč. K této sbírce jsme přidali ještě adresné dary a příspěvek na cestovné a celkově jsme za náš sbor darovali 30.000 korun. Teen Challenge za to vyjádřili velkou vděčnost – děkovný dopis je na nástěnce.

Bez komentáře


Zanechte vzkaz

Your email address will not be published Povinné položky jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*